Luontokuvauksen alkeet -kurssin (31.08.2019) osallistumis-, maksu- ja perumisehdot.

Osallistumalla kurssille hyväksyt alla olevat ehdot.

 1. Kurssihinnan maksaminen

  Kurssin osallistumismaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään kurssille rekisteröityneelle henkilölle sähköpostitse. Lasku tulee olla maksettuna viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Kuitenkin, jos laskua ei ole maksettu 5 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta, kurssin järjestäjä voi vapauttaa kyseisen paikan uudelleen myyntiin. Maksu tulee suorittaa kokonaisena yhdessä erässä, laskussa olevia maksutietoja käyttäen.

 2. Peruminen

  Kurssille osallistumisen voi peruuttaa milloin vain ilmoittamalla siitä sähköpostitse kurssin järjestäjälle. Maksettu kurssimaksu hyvitetään kokonaisuudessaan jos perumisen tekee 14 vuorokauden sisällä laskun saamisesta, jos kurssin alkuun on vähintään 10 vuorokautta.

  Jos perumisen tekee yli 14 vuorokautta myöhemmin laskun saamisesta, mutta aikaisemmin kuin 10 vuorokautta ennen kurssin alkakmista, kurssimaksusta hyvitetään 80%, jos kurssi saadaan täyteen osallistujia.

  Alle 10 päivää kurssin alkamisesta tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä. Kurssin voi kuitenkin halutessaan siirtää toiselle henkilölle, tästä järjestäjän kanssa sopimalla.

  Koko kurssi tai jokin sen osa voidaan perua järjestäjän puolesta kurssin vetäjän sairastuessa tai muun pakottavan esteen vuoksi. Tällöin kurssimaksu hyvitetää takaisin kokonaisena tai poisjäänyttä osuutta vastaavana summana.

  Kurssi voidaan peruuttaa myös erittäin huonon sään takia (esim. rankkasade). Tällöin järjestäjä ilmoittaa mahdollisesta perumisesta kaikille osallistujille sähköpostitse viimeistään kurssin alkamista edellisenä iltana. Kurssimaksu hyvitetään.

  Kurssi perutaan myös jos maksaneita osallistujia ei ole vähintään 8 henkilöä 26.08.2019 mennessä. Tällöin koko kurssimaksu hyvitetään.

  Yksittäinen osallistuminen voidaan peruuttaa myös mahdollisen ylibookkauksen (liian monta paikkaa myyty) vuoksi. Tällöin koko kurssimaksu hyvitetään.

  Kaikista järjestäjän puolesta tehdyistä mahdollisista perumisista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

 1. Osallistuminen

  Kurssille osallistuja on koko kurssin aikana vastuussa itsestään ja omista varusteistaan. Osallistujat vastaat itse siitä, että heillä on tarvittavat vakuutukset esim. henkilötapaturman tai kalustovaurion sattuessa.

  Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen luvan huoltajiltaan.

  Alkoholin tai muiden päihteiden nauttiminen kurssin aikana on kielletty.

Kurssin järjestäjän sähköpostiosoite: soosseliphotos@gmail.com